Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011


Στην πρόταση εξουσίας που παρουσίασε το ΚΚΕ στον ελληνικό λαό 18/4/2011, φάνηκε ξεκάθαρα δυστυχώς ότι το αρχαιότερο κόμμα της Ελλάδος ζει σε ένα δικό του κόσμο.
Αναλυτικά, δια στόματος Αλέκας Παπαρήγα, κάλεσε το λαό με την ψήφο του, να αποδυναμώσει τα δυο κόμματα, να ενισχύσει το ΚΚΕ, να δημιουργηθεί πολιτική αστάθεια και κατ’επεκταση συνθήκες ανατροπής. Η ανάληψη εξουσίας από το ΚΚΕ θα εγκαθιδρύσει την λαϊκή εξουσία. Η Ελλάδα θα βγει από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ ,και θα δημιουργήσει νέες συμμαχίες με άλλα κράτη (χωρίς να μας πει με ποια), θα βγει από το ευρω, θα εκμεταλλευτεί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας , θα τα κάνει όλα κρατικά, θα κοινωνικοποιήσει την γη, και θα αρνηθεί να πληρώσει οποιοδήποτε χρέος. Η οικονομία της χώρας θα αποτελέσει πρότυπο για τα γειτονικά καπιταλιστικά κράτη ,στα οποία ζηλεύοντας την ευτυχία της Ελλάδος, θα την μιμηθούν και θα δημιουργηθούν και σ’αυτά οι συνθήκες ανατροπής. Το ντόμινο που δημιουργηθεί θα αλλάξει τον κόσμο.

Πρώτον ,δεν πρόκειται να ενισχυθεί το ΚΚΕ, δεύτερον δεν μπορείς να αρνηθείς την πληρωμή των δανείων, ακόμα και αν κηρύξεις πτώχευση, απλά θα αναγκασθείς να αποπληρώσεις ένα μέρος του . Αν κρατικοποιήσεις τα πάντα θα πρέπει να βρεις πόρους να μισθοδοτείς όλους τους  έλληνες και περίπου 1.5εκ μετανάστες σαν κοινωνία αλληλεγγύης που διακηρύττεις ανέξοδα τόσα χρόνια ότι είσαι, την ώρα που καμία τράπεζα δεν θα χρηματοδοτεί καμία δαπάνη του ελληνικού κράτους .Άρα θα διανείμει τον υπάρχοντα πλούτο της χωρας.δηλ. από 200ε το πολύ στον καθένα και καθιέρωση κουπονιού σίτισης( βλέπε Κούβα) Επίσης δεν μας διευκρίνισε μέχρι να αντλήσει πετρέλαιο από το Αιγαίο (αν υπάρχει και πως) που θα βρει πόρους να αγοράσει ενέργεια, φάρμακα, τρόφιμα και είδη βασικής ανάγκης για την επιβίωση μας, όταν θα έχει κηρύξει στάση πληρωμών . Θα είμαστε όμως όλοι ίσοι και δημόσιοι υπάλληλοι. 
Αυτό το μοντέλο της καταστροφής θα το μιμηθούν και άλλα κράτη και έτσι το ΚΚ Ελλάδος θα αλλάξει τον κόσμο. Δεν θα γελάσω ,αντιθέτως θα κλάψω που 500.000 έλληνες πιστεύουν και αγωνίζονται ακόμα σ’αυτη την προοπτική της εξαθλίωσης.
Ο καθενας μπορει να αντικαταστησει το επιεικες  κοσμητικο επιθετο ,ανευθυνο, με ενα δικο του.

Κρούστης Αντώνης
Υ.Γ. Αναλυτικότερη κρητική στην «πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ», στο fileleftheros1966.blogspot.com 0 σχόλια:

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση