Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Δυο νεκροί αστυνομικοί από καλασνικοφ μεσ’τη μέση του δρόμου, ένας νεκρός 44 χρονών από πισωπλατες μαχαιριές, χιλιάδες καταγεγραμμένες
ληστείες στους δρόμους, στα σπίτια ,στα μαγαζιά ,στα τρένα και χιλιάδες άλλες  μη καταγεγραμμένες . Ο κάθε έλληνας έχει να αναφέρει από μια, και από την άλλη, η αριστερά τους οργανώνει σε καταλήψεις σχολών, τους ωθεί σε μαϊμού απεργίες πείνας , διοργανώνει φεστιβάλ υποδοχής μεταναστών με συναυλίες αγάπης, αγωνίζεται για τα δικαιώματα τους, διεκδικεί από την κυβέρνηση την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας  και δικαίωμα ψήφου και στο μέλλον ,γιατί όχι, και μόνιμη εκπροσώπηση τους στο κοινοβούλιο.
Ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές,  επαγγελματίες φιλάνθρωποι ,
Ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, αυτοαποκαλούμενοι αντιρατσιστες
Ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, αυτόκλητοι σωτήρες των αδυνάτων
Ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, έμποροι ελπίδας των απελπισμένων
Ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, καπηλευτές του ανθρώπινου πόνου

Πιστεύετε ότι μόνο εσείς έχετε το δικαίωμα  να πονάτε , να αγαπάτε και να ενδιαφέρεστε για την ανθρώπινη δυστυχία. Ο διεθνισμός σας έχει βάλει νάρκη στα θεμέλια της εθνικής μας συνοχής. Κάνετε τα πάντα για να διαλύσετε τα πάντα.
Αλλά δεν γνωρίζετε ότι πριονίζετε το κλαδί που κάθεστε. Τα συστήματα δεν ανατρέπονται με αρνητισμό και καταστροφή αλλά με ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, το οποίο ουδέποτε αποδείξατε ότι μπορείτε να εμπνεύσετε

Ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές
Υποστηρίζετε με πάθος το δικαίωμα τους να προσεύχονται και να έχουν τους δικούς τους τόπους λατρείας και από την άλλη διερυγνυετε τα ιμάτια σας για τους χριστιανούς της χώρας αυτής λέγοντας τους χρόνια τώρα ότι η θρησκεία τους είναι το όπιο του λαού.
.

Ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, 
Ούτε σε δουλειές τους βάλατε, ούτε στα σπίτια σας τους φιλοξενήσατε, ούτε τους εντάξατε στις παρέες σας, ούτε φάγατε μαζί τους, και ούτε βέβαια τους παντρέψατε με τις κόρες σας. Όταν όμως το πρόβλημα αγγίζει την πόρτα σας τότε ο διεθνισμός και η κοινωνική σας αλληλεγγύη γίνεται χαρτοπετσέτα μιας χρήσεως.
Αναφέρω χαρακτηριστικό περιστατικό που συνέβη στον γνωστό σκηνοθέτη, για τις αριστερές πεποιθήσεις του, Νίκο Κούνδουρο, που μπήκαν 4 αλλοδαποί στο σπίτι του. Μεταξύ άλλων αναφέρει : «τέσσερις κουκουλοφοροι βάρβαροι που  ούρλιαζαν και βρομούσαν με έκαναν να δω την πραγματικότητα. Μέχρι τότε είχα μια  ανόητη  ευαισθησία και γενναιοδωρία για όλους τους ξένους που μπήκαν στην Ελλάδα. Τέρμα οι εφηβικές μαλακιες.δεν μπήκαν να κλέψουν μπήκαν να σκοτώσουν. Φώναζαν  πνιξ’τονε τον πούστη, ζήταγαν χρήματα , πήγα στο θησαυροφυλάκιο ,πάτησα από την λαχταρά μου λάθος κωδικό και μου κοπάναγαν  το κεφάλι  στο ατσάλι. Το πρόσωπο μου για 15 μέρες ήταν μελανιασμένο και τα πλευρά μου σπασμένα. Ευτυχώς όμως έζησα . Ένας κύριος εδώ πιο κάτω  πέθανε από ασφυξία κρατώντας  του το μαξιλάρι στο πρόσωπο του. Δεν ήταν μόνο η ανάγκη για επιβίωση. Ήταν  μίσος.»

Τα σχόλια δικά σας.

Κρούστης Αντώνης
Όλη η συνέντευξη του Ν.Κουνδουρου στο fileleftheros1966.blogspot.com

0 σχόλια:

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση