Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012
ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΚΚΕ. «Με όπλο τη ψήφο του λαού , να αποδυναμωθούν τα 2 κόμματα εξουσίας και να ενισχύσουν το ΚΚΕ . Έτσι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να ανατραπεί το πολιτικό σύστημα από το λαϊκό κίνημα.»
«Να αποδεσμευτούμε από την ΕΕ το ΝΑΤΟ , το ΕΥΡΩ και να αρνηθούμε μονομερώς κάθε χρέος.»
Και στην ερώτηση , με ποιους θα συνεργαστείτε στο διεθνές παγκοσμοιοποιημενο περιβάλλον η απάντηση της Κας Παπαρήγα στον Αλ. Παπαχελα στις 26/3/2012 ήταν, «όταν θα υπάρχει λαϊκή εξουσία στην Ελλάδα, εσείς τι νομίζετε ότι δεν θα έχουν δημιουργηθεί κοινωνικές τάσεις και στην Ευρώπη;»
ΣΥΡΙΖΑ. « Να μείνουμε στο Ευρώ και στην Ευρώπη γιατί η παραμονή μας είναι όπλο πίεσης για την αντιμετώπιση της κρίσης και  επαναδιαπραγμάτευσης του δημοσίου χρέους»
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου κου Φελεκη προς τον Κο Τσιπρα,(26/3/2012) Πως θα κάνετε το διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο να συγκληθεί εκ νέου για να επαναδιαπραγματευθεί ένα νέο κούρεμα του χρέους; απάντησε,
«θα αρνηθούμε κάθε πληρωμή χρέους και θα διεκδικήσουμε πάγωμα του χρέους για 5 χρόνια και όταν η χώρα θα αρχίσει να αναπτύσσεται θα μπει μια ρήτρα που θα αποπληρώνει τα χρέη από τα περίσσια της ανάπτυξης»
ΔΗ.ΑΡ. « Είμαστε υπέρ της Ευρώπης ,υπέρ του Ευρώ, συμφωνούμε με την αναδιάρθρωση του χρέους ,θέλουμε τα χρήματα της Τρόικα ,αλλά διαφωνούμε με την δανειακή σύμβαση»
Αυτά συμβαίνουν, όταν η ουτοπία γεννά ονειροπόλους, η πλάνη πλανεμένους , ο λαϊκισμός ανεύθυνους πολίτες και η στατιστική 1 στους 2 να δηλώνει στην Ελλάδα ότι είναι αριστερός.

ΚΡΟΥΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Fileleftheros1966.blogspot.com

0 σχόλια:

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση