Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΜΩΑΜΕΘ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 Γράφει ο Αντώνης Κρούστης*

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ

Λιθοβολισμός στον 21ο αιώνα. Εδώ βλέπουμε το θάνατο ενός ανθρώπου για κάποιο αδίκημα  που διέπραξε .
 

Η τιμωρία σ΄ αυτούς που καταπάτησαν τους νόμους της ΣΑΡΙΑΣ πρέπει να είναι δημόσια για παραδειγματισμό.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αναπαρασταση προετοιμασίας λιθοβολισμού μοιχαλίδας στο Ιράν.
*******
Άντε τώρα να τους πεις «ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω»
 
 Αυτό το πράγμα κάτω από το σεντόνι του είναι η σύντροφος της ζωής του που τους ευλόγησε ο Θεός να συμπορεύονται στις δυσκολίες της ζωής. Όσο για το παιδί ,έτσι πρέπει, να μαθαίνει από μικρό για την «ισοτιμία»των ανθρωπίνων σχέσεων.
Αποκεφαλίστηκε στο Σουδάν  λόγω μοιχείας. Νόμος της ΣΑΡΙΑΣ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Γαμος μουσουλμανων της Γαζας με κοριτσακια προεφηβικης ηλικιας.
Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια “αρραβωνιασμένα κοριτσάκια” στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες. Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.
Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων έκτος από τη βία που βιώνουν υπόκεινται και σε ακρωτηριασμούς.
Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.
Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:
Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά… πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Δείτε αυτό το βίντεο για να καταλάβετε.
Κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού σε σχολείο στο Μαρόκο από ισλαμιστές «εκπαιδευτικούς»..

Ο ΜΩΑΜΕΘ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Σαν φιλελεύθερος πολίτης είμαι οπαδός της ανοιχτής κοινωνίας και υπεράσπισης της διαφορετικότητας. Σαν Χριστιανός πιστεύω στην αγάπη και στη μετάνοια. Πεποίθηση μου είναι ότι οι άνθρωποι δεν χωρίζονται ανάλογα της τάξης τους , της φυλής τους ή της θρησκείας τους, αλλά διακρίνονται για την ικανότητα τους και την αξία που καταθέτουν στην προσπάθεια τους απέναντι στο θηρίο της ζωής.
Η πολιτική της ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων και προϊόντων ανέπτυξε τις χώρες και άμβλυνε τις διαφορές , πάντρεψε πολιτισμούς , μείωσε τους πολέμους και ξεκόλλησε δισεκατομμύρια ανθρώπους από τη φτώχεια. Παράλληλα όμως εμπεριέχει κινδύνους όταν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τις αρχές της ελευθερίας εισέρχονται με δόλο.
Η φανατισμένη αντίδραση μιας ταινίας κατά του «προφήτη Μωάμεθ» ή ενός βιβλίου παλιότερα ,  όχι μόνο δεν είναι μια φυσιολογική και αυθόρμητη αντίδραση κατά των «βλάσφημων» χριστιανών, αλλά αποδεικνύει υποψίες και πληροφορίες, ότι υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Οι κύριοι είναι από διαδήλωση στην Ελλάδα ,έτοιμοι να κάνουν διάλογο για κάθε ζήτημα που διεκδικούν.
Τα έθιμα τους καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας….
…..και της Ελευθερίας.
Φαντάζεστε εμείς οι χριστιανοί να αντιδρούσαμε έτσι κάθε φορά που το πρόσωπο του Χριστού δεχόταν επιθέσεις αμφισβήτησης από «επιστημονικές θεωρίες», βιβλία, ταινίες, τραγούδια και κάθε άλλο είδος τέχνης;
Άλλωστε η ΑΛΗΘΕΙΑ δε χρειάζεται την βία για να επιβιώσει και να μείνει αναλλοίωτη, αφού σαν όπλο της έχει την ΑΓΑΠΗ.
Σήμερα στην Ευρώπη ζουν 30 εκ. μουσουλμάνοι που δεν σέβονται τους νόμους της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα , αλλά αναγνωρίζουν μόνο το νόμο της ΣΑΡΙΑ , σαν τον ενδεικτικότερο τρόπο διοίκησης ενός κράτους.
Το ΙΣΛΑΜ δεν είναι μόνο θρησκεία είναι πολίτευμα.
53 μουσουλμανικές χώρες διοικούνται ολοκληρωτικά και σε καμία δεν επιτρέπεται η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης.
Υπάρχουν καταγγελίες ότι πολιτικά κόμματα που είναι υπέρ των μεταναστών χρηματίζονται από ισχυρά Αραβικά λόμπι ,προς το σκοπό αυτό.
Το γεγονός είναι πολύ σοβαρό για να καθόμαστε στον καναπέ μας και να βλέπουμε τα τούρκικα έργα και να ανεχόμαστε ή να ψηφίζουμε πολιτικά κόμματα που «φιλοξενούν» λαθρομετανάστες μουσουλμάνους στα ελληνικά πανεπιστήμια. Αυτοί έχουν στο μυαλό τους την διεθνοποίηση του προλεταριάτου και οι άλλοι τον εξισλαμισμό της Ευρώπης. Ανόητοι!!!
Πολύ θα ήθελα να άκουγα στα αριστερά φεστιβάλ υποδοχής μεταναστών μια συζήτηση διαφώτισης περί της θρησκείας που είναι το «ναρκωτικό των λαών», για να βλέπαμε πόση ώρα θα άντεχε η προσπάθεια ομοιογενοποίησης της ταξικής συνείδησης του διεθνές προλεταριάτου.
Δείτε το video για να καταλάβετε .

4 σχόλια:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ είπε...

Διάβασα το άρθρο σου. Πολύ ωραίο και πιστεύω συμφωνούμε οι περισσότεροι με όσα γράφεις.

Ανεξάρτητα από τον πυρήνα του θέματος που πολύ σωστά αναπτύσσεις, μία υποσημείωση ήθελα να επισημάνω που το κάνω συχνά σε συζητήσεις τέτοιου είδους:

Όσο δεν ανέχομαι ΚΑΜΙΑ υπόδειξη από μουσουλμάνο για τον δυτικό τρόπο ζωής και τις αξίες που έχουμε αναπτύξει, άλλο τόσο τους αναγνωρίζω το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν στη πατρίδα τους, όσο λάθος, βάρβαρο ή αποκρουστικό κι αν μοιάζει σε εμένα. Για αυτό το λόγο ήμουν και παραμένω κάθετα αντίθετος στις Αμερικάνικες παρεμβάσεις στο ΙΡΑΚ (ειδικά αφού αποδείχθηκαν μούφα οι κατηγορίες περί πυρηνικών ή χημικών όπλων) και του Αφγανιστάν. Όταν ταπεινώνεις έναν λαό, τα ήθη, τις επιλογές και του επιβάλλεις στην πατρίδα του έναν άλλο τρόπο ζωής από αυτόν που έχει επιλέξει (αγαθό ή βάρβαρο), δεν κάνεις τίποτα περισσότερο από το να υποθάλπτεις την ειρήνη καλλιεργώντας φθόνο και μίσος μεταξύ των λαών.

Κατά τη γνώμη μου, προτιμότερη στάση είναι αυτή που ακολουθούσαν οι χώρες διεθνώς μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μέχρι πριν τις δυτικές παρεμβάσεις στο Ισλάμ: Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στα εσωτερικά μιας χώρας. Αφήνουμε τους λαούς να λύσουν μόνοι τους τα προβλήματά τους γιατί οι μόνοι αποδεκτοί όροι διεξόδου ενός λαού, είναι αυτοί που θα προκύψουν από τις ζυμώσεις της δικής του συνείδησης.

Αντώνης Κρούστης είπε...

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. Η προετοιμασια του λιθοβολισμου ειναι διαμαρτυρια οπως και οι γαμοι ανηλικων κοριτσιων (ηταν παρανυφακια σε γαμο). Ομολογω οτι παραπλανηθηκα. Το εχω αποκαταστησει το αρθρο δημοσια.
Ψαχνοντας ομως περισσοτερο κατεληξα στο συμπερασμα οτι δυστυχως αυτα συμβαινουν στο Ισλαμ. Αλλωστε η διαμαρτυρια με αναπαρασταση λιθοβολισμου εγινε για αυτο ακριβως το λογο, επειδη συμβαινουν στην πραγματικοτητα και παλι δυστυχως, γινονται γαμοι ενηλικων με ανηλικα κοριτσια
Ελατε να τα καταδικασουμε μαζι. Ο ανθρωπος ειναι εικονα Θεου και κανενας δεν εχει δικαιωματα πανω του. Δημιουργηθηκε ελευθερος και αυτεξουσιος.

με εκτιμηση
Α.Κ.

Κωνσταντάς Χατζηκωσταράτσος είπε...

Πράγματι, οι γάμοι ανήλικων κοριτσιών είναι κάτι που συμβαίνει στις ισλαμικές χώρες. Αλλά οι φωτογραφίες με τη σειρά τις κοπελίτσες που συνοδεύουν καλοντυμένους σαν γαμπρούς είναι μεν αληθινές, αλλά ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. Στη πραγματικότητα, τα μικρά κοριτσάκια είναι παράνυμφοι σ' ένα ομαδικό γάμο που έγινε στη Γάζα. Και γιατί έγινε ομαδικός γάμος; Μα, προφανώς, για οικονομικούς λόγους.

Καλά, και πως συνέβη ώστε τα παρανυμφάκια να παρουσιαστούν ...σαν ανήλικες νύφες; Ε..., όπως ξέρουμε όλοι, οι αδελφοί μας οι Εβραίοι έχουν μεγάλο πόλεμο με τους αδελφούς μας τους Αραβες. Στο πόλεμο αυτό, η κάθε πλευρά λέει που και που και κανένα ...ψεματάκι... Πρόκειται δηλαδή για προπαγάνδα εναντίον των Παλαιστινίων.

Εμ, επίσης... Η τρίτη φωτογραφία από το τέλος, χωρίς να μετρούμε το βίντεο, είναι από διαδήλωση στο Αφχανιστάν ή Πακιστάν. Ο τύπος με το ανοικτό στόμα συμμετέχει τακτικά σε τέτοιες διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Οι ρεπόρτερ των διεθνών μέσων πρόσεξαν τη τακτική του συμμετοχή, και απόκτησε και φήμη για τις διαδηλώσεις του. Αν ψάξετε στις φωτογραφίες του γκούκωλ, θα βρείτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε πολλές σελίδες. Τον αναφέρει κι η βουκινο-παιδεία, με ιδιαίτερο άρθρο.
--

Κωνσταντάς Χατζηκωσταράτσος είπε...

Στη δεύτερη φωτογραφία από το τέλος, χωρίς να μετρούμε το βίντεο, φαίνονται κάτι ματωμένοι με άσπρες ρόμπες. Αυτοί είναι Σιϊτες που γιορτάζουν τη μέρα της Ασούρα. Ο ιγγλίζικος όρος, για τις αναζητήσεις σας στο δίκτυο, είναι ashura, ashura day.

Οι Σιϊτες πιστεύουν πως ο νόμιμος διάδοχος του προφήτη Μωάμεθ ήταν ο Αλί, που αν θυμούμαι σωστά είναι γυιος της κόρης του. Ο Αλί όμως σκοτώθηκε από άλλους Μουσουλμάνους, που έβαλαν το δικό τους αρχηγό σαν διάδοχο και αρχηγό του Ισλάμ.

Οι Σιϊτες, λοιπόν, θεωρούν πως ο Αλί θυσιάστηκε για τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Με τη γιορτή Ασούρα, οι Σιϊτες θέλουν να θυμίσουν τη θυσία, ή τη δολοφονία, του Αλί, και να προβάλουν τη δικαιοσύνη και την ειρήνη, την αγάπη, κλπ. Και για να δείξουν πόσο αληθινά εννοούν τη προσήλωση τους σ' όλα αυτά, υποβάλλουν τον εαυτό τους σε αιματηρή θυσία με αυτοτραυματισμό.

Αυτός ο αυτοτραυματισμός μπορεί να μας απωθεί και να μας ενοχλεί. Στην ουσία του όμως δεν είναι κάτι διαφορετικό από πολλά άλλα που κάνουν οι άνθρωποι για να δείξουν πόσο εννοούν αυτά που λένε.

Το σχόλιο, λοιπόν, στη φωτογραφία αυτή δεν είναι σωστό, και μας παραπλανεί γι' αυτό που κάνουν.
--

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση