Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΙΤΗΤΗ
Είναι καιρός φίλε φοιτητή να ξεσηκωθείς ,  να διεκδικήσεις το μέλλον σου από αυτούς που θέλουν να στο «προστατέψουν».
Ξέρω ότι εσύ που δεν έχεις μακριά μαλλιά, δε φοράς σκουλαρίκι και δεν καπνίζεις το τσιγαράκι σου στο καφενείο , εσύ που δεν χαϊδεύεις το αξύριστο πιγούνι σου αμπελοφιλοσοφωντας για τα προβλήματα του κόσμου, εσύ που δεν ανήκεις σε καμία παράταξη, εσύ που δεν έχεις κάνει ποτέ αφισοκόλληση, που δεν βαράς παλαμάκια άκριτα μέχρι να κοκκινίσουν τα χέρια σου, εσύ που δεν έχεις αντιδεξια ,αντί-Πασοκ ή αντικομουνιστικά σύνδρομα, εσύ που δεν γνωρίζεις και πολλά για τις κοσμοθεωρίες που αντιμάχονται στα αμφιθέατρα , εσύ που δεν περιμένεις την κομματική σου καθοδήγηση να σου υποδείξει το σωστό , είναι καιρός από τρομαγμένο αρνάκι να γίνεις αφηνιασμένο λιοντάρι και να διεκδικήσεις το μέλλον σου.
Να διαδώσεις το μήνυμα αυτό σε όλους τους φίλους σου, να δημιουργήσετε ομάδες που διαφωνούν με την κατάληψη , να διεκδικήσετε να γίνουν γενικές συνελεύσεις, να συσπειρωθείτε και να πάρετε τις αποφάσεις που θέλετε για ανοικτά πανεπιστήμια .
Άλλωστε καμία πλειοψηφία γενικής συνέλευσης δεν μπορεί να νομιμοποιήσει καμία κατάληψη δημόσιου χώρου, είναι σαν να αποφασίσει η πλειοψηφία της πολυκατοικίας σου ,ότι δεν μπορείς να μπεις στο σπίτι σου μόνο και μόνο επειδή έχεις διαφορετική άποψη.
Και το πανεπιστήμιο είναι το σπίτι σου.
Είστε οι περισσότεροι ,απλά δεν συμμετέχετε, σταματήστε να φοβάστε, σας το λέω εγώ που τους έχω πολεμήσει σε όλα τα επίπεδα, είναι θρασύδειλοι ,παίρνουν δύναμη από τη δικής σας αδυναμία.
«Πεταχτε» τους έξω, βρίσκονται εκεί γιατί έχουν κάνει τα πανεπιστήμια εκκολαπτηριο νέων μελών για τα κόμματα τους, με λεφτά των πατεράδων σας.
Οι καθοδηγητές τους, έχουν εξασφαλίσει ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον (πάλι με λεφτά των φορολογουμένων) ερήμην, ακόμα και αυτών που συμμετέχουν στις καταλήψεις. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει , η χώρα χρειάζεται ανοιχτά πανεπιστήμια και ανοιχτά μυαλά, δηλ. ΕΣΑΣ!!!

Κρούστης Αντώνης
Fileleftheros1966.blogspot.com


0 σχόλια:

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση