Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016
Το πρώτο βιβλίο για τον Ιατρικό Επισκέπτη.

Ο Αντώνης Κρούστης εργαζόμενος ως Ιατρικός Επισκέπτης στην εταιρεία Boehringer Ingelheim, βασισμένος στην πολυετή εμπειρία του, έγραψε το πρώτο βιβλίο για τον Ιατρικό Επισκέπτη.

Στο βιβλίο αυτό μπορεί κανείς να διαβάσει, πως ξεκίνησε το επάγγελμα της Ιατρικής Ενημέρωσης, πως εξελίχθηκε και πως πήρε τη μορφή που έχει σήμερα.

Στο δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου ο συγγραφέας αναλύει τη δομή του  συστήματος Υγείας και την συνεισφορά του Ιατρικού Επισκέπτη μέσα σ’αυτό, επαναπροσδιορίζοντας το ρόλο του.

Στο τρίτο και σημαντικότερο κεφάλαιο του βιβλίου, ο Αντώνης Κρούστης αναλύει πως πρέπει να εργάζεται και να συμπεριφέρεται ένας επαγγελματίας Ιατρικός Επισκέπτης.

Μια αξιέπαινη προσπάθεια που όλοι πρέπει να τιμήσουμε.

Όποιος επιθυμεί να το προμηθευτεί μπορεί να το αγοράσει από τις  εκδόσεις Σταμούλη (Αβέρωφ 2 Αθήνα, τηλ. 2105238305 ή με απαντητικό email με τα στοιχεία σας στο  akroustis1966@gmail.com,)  για να παραγγελθεί μαζικά από τις εκδόσεις Σταμούλη επιτυχαίνοντας καλύτερη τιμή.

2 σχόλια:

Carter Audry είπε...

Προσφέρουμε 2% αξιόπιστο και αξιόπιστο δάνειο για να κάνουμε επιχειρηματικές συναλλαγές, να αγοράζουμε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώνουμε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνία selsumat@gmail.com

Carter Audry είπε...

Πάρτε 2% legitmate και αξιόπιστο δάνειο για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγοράστε το σπίτι, το αυτοκίνητο και να πληρώσετε τους λογαριασμούς επικοινωνήστε selsumat@gmail.com

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση