Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015
Ξύδι προτείνει ο Σταλινικός επίγονος και Δήμαρχος Χαλανδρίου σε όποιον διαφωνεί μαζί του. Το περιστατικό συνέβη σε μια άτυπη σύσκεψη για την «έναρξη λειτουργίας του κοινωνικού ιατρείου», όταν ο γιατρός και Δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Βαρδουλάκης πρότεινε το αυτονόητο. Οι υπηρεσίες κοινωνικής αλληλεγγύης να προσφερθούν μέσα από την αναβάθμιση των  Δημοτικών Ιατρείων , αντί της πρωτοβουλίας του Δήμου να οργανώσει  Κοινωνικά Ιατρεία έξω από τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές . Για να εισπράξει προς έκπληξη όλων (όχι και δική μου) τη φράση που μαρτυρεί τη φασίζουσα νοοτροπία του: "Εμείς θα λειτουργήσουμε το κοινωνικό ιατρείο όπως νομίζουμε και σε όποιον δεν αρέσει, ΞΥΔΙ!


Αναρωτιέμαι , τα Δημοτικά Ιατρεία δεν είναι κοινωνικά; Και αν δημιουργήσει εκ νέου κοινωνικά ιατρεία θα προσφέρονται υπηρεσίες υγείας άνευ χρημάτων(;), πέραν αυτών που δίνουμε για τα Δημοτικά ; 
Μια υπηρεσία υγείας κ. Ρούσσο  για να είναι κοινωνική και δωρεάν , δεν αρκεί μόνο να την παρέχεις , αλλά και να την αγοράζεις.
 Αν κ. Ρούσσο αγοράζεις «τσάμπα»  υπηρεσίες ανειδίκευτων ιατρών από κάποια νοσοκομεία, αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στην αγορά των μέσων που την παρέχουν.
Σας πληροφορώ κ. Ρούσσο ότι και τα διαγνωστικά μέσα και τα φάρμακα είναι προϊόντα που έχουν προσφερθεί στην κοινωνία από μεγάλες καπιταλιστικές εταιρείες. Στα καθεστώτα που έχετε σαν πρότυπο, δυστυχώς για τις κοινωνίες αυτές , η Σοσιαλιστική επανάσταση για 72 χρόνια  και σε 42 χώρες, δεν προσέφερε ούτε φάρμακο. Ούτε ένα . Σας προκαλώ να αναφέρετε ένα. Μόνο ένα.
Ξέρετε η αλληλεγγύη χρειάζεται και λεφτά. Αν θέλετε να προσφέρεται αλληλεγγύη παρακαλώ να μη χρησιμοποιήσετε αυτά τα «καταραμένα» καπιταλιστικά προϊόντα. Μπορείτε όμως για κάθε θεραπεία που θα προσφέρετε , να προτείνετε ότι προτείνατε και στο γιατρό κ. Βαρδουλάκη. ΞΥΔΙ.

Αντώνης Κρούστης
Fileleftheros1966.blogspot.com
The GONERNOR. Tο πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολιτικό application
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.co.telia.thegovernor
https://itunes.apple.com/us/app/gr.co.telia.thegovernor/id892727794?mt=8
https://www.facebook.com/pages/The-Governor/14280103308040051 σχόλια:

Γεώργιος Σαββίδης είπε...

Τι ψάχνεις να βρεις ρε Αντώνη. Εδώ οι έλληνες δεν γνωρίζουν τα βασικά της ιστορίας. Και το παίζουν και γάτοι.

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση