Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Πόσο υποκρισία μπορεί να κρύβεται πίσω από το σημείωμα των εκδόσεων Λιβάνη περί πλουραλισμού ιδεών ,για την έκδοση του  βιβλίου του δολοφόνου τρομοκράτη της 17Ν , Δημήτρη Κουφοντίνα!!!
Πριν 2 χρόνια περίπου ο εν λόγω εκδοτικός οίκος ,είχε εκδώσει το βιβλίο του δημοσιογράφου του Ριζοσπάστη Νίκου Μπογιόπουλου με τίτλο «ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΕ!» και εγώ του απάντησα με ένα δικό μου βιβλίο, με συγκλονιστικά ντοκουμέντα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις θηριωδίες των υπάρξαντων ομοϊδεατών του κ. Μπογιόπουλου , με τίτλο «ΗΤΑΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΕ!»
Και το βιβλίο απορρίφτηκε με το αιτιολογικό ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες τίτλων για τον εκδοτικό οίκο την εποχή αυτή. Προφανώς οι προτεραιότητες ισχύουν, όλως τυχαίως, πάντα για την αριστερή νομενκλατούρα της ιδεολογικής καθοδήγησης του τόπου μας.
 Το βιβλίο λοιπόν εκδόθηκε σε πείσμα των καιρών, από τις εκδόσεις Γεωργιάδη και ήδη πάει για δεύτερη έκδοση.
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα φιλ-ελεύθεροι άνθρωποι στη χώρα μας που διαβάζουν και πάνε κόντρα στην επικρατούσα αριστερή ιδεοληψία .
 Αντώνης Κρούστης
Fileleftheros1966.blogspot.com


2 σχόλια:

matto είπε...

πάρτε 2% νόμιμο δάνειο για
 επιχειρηματικούς σκοπούς, να αγοράσετε σπίτι, να αγοράσετε αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

matto είπε...

Χρειάζεστε 2% αξιόπιστο δάνειο για
 επιχειρηματικές επενδύσεις, ανακαίνιση σπιτιού, αγορά αυτοκινήτου και πληρωμή ιατρικών λογαριασμών επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση