Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015
Τα’φτιαξε ο Μηνάς με την Αννέτα που τα’χε με τον Δήμο τον τρελό,
χωρισε ο Χρηστάκης με την Τέτα , και τα’φτιαξε ξανα με τη Ζωζώ…


Κουράστηκα να γράφω ότι το πάζλ των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κομμάτια με το που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Δυστυχώς επαληθεύτηκα μέχρι κεραίας, θυμούμενος ένα χαρακτηριστικό τραγούδι του Κηλαηδόνη που όλοι τα είχαν με τους άλλους και όλοι χώρισαν μεταξύ τους.
https://www.youtube.com/watch?v=yjCKWoh_hD0


Ο Τσίπρας αδειάζει τον φίλο του Βαρουφάκη και αυτός με την σειρά του τον αποκαλεί «ανόητο Σίσυφο».
Ο Φλαμπουράρης επαινεί τον πρωθυπουργό και καταφέρεται εναντίον της Κωνσταντοπούλου, η όποια πριν τον είχε κατηγορήσει για παρέμβαση υπεράσπισης του Στουρνάρα, όταν αυτή επεδίωκε να τον προσαγάγει βίαια, διαψεύδοντάς την χαρακτηριστικά.
Ο Φίλης αφού έριξε ένα καβγά για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας με τον Υπουργό Αμύνης Καμένο, κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Πανούση ως «πολιτικά απολίτιστο» όταν αυτός κατηγόρησε τον Βαρουφάκη για «εσχάτη προδοσία», για να κατηγορηθεί σαν συκοφάντης εναντίον της , από την Ζωή Κωνσταντόπουλου, αφού άφησε αυτός πρώτα αιχμές για σπονσοράρισμα της Χρυσής Αυγής από την ίδια.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αλέξης Μητρόπουλος (πρώην ΠΑΣΟΚ) καταγγέλλει τον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη (πρώην ΠΑΣΟΚ) που χρέωσε κατά καμιά δεκαριά εκατομμύρια ευρώ τις αστικές συγκοινωνίες, ότι βρίσκεται πίσω από την κλήση του εισαγγελέα για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, με σκοπό να ηγηθεί επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Βαρουφάκης και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Τσίπρα συμφωνεί για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, όταν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Λαφαζάνης, διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης και κατά της ιδιωτικοποίησης χωρίς να παραιτείται. Για την ιστορία , τον παραίτησε ο πρωθυπουργός.
Ο Σκουρλέτης ως υπουργός εργασίας ψηφίζει στη Βουλή την πρόσληψη των 500 καθαριστριών δικαιωμένες από το Συμβούλιο Επικρατείας και κλείνει το εργοστάσιο στις Σκουριές απολύοντας 2000 εργάτες χωρίς να υπολογίζει αποφάσεις του ίδιου οργάνου κατά της απόφασης αυτής.
Ο Κατρούγκαλος κάνει deal προεκλογικά για 12% από την μισθοδοσία των επαναπροσληφθέντων στο Δημόσιο, ο Μάρδας (πρώην ΠΑΣΟΚ) και η Βαλαβάνη (πρώην ΚΚΕ) έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, ο Χαϊκάλης (πρώην ηθοποιός) εμπλέκεται με off shore στη Κύπρο και η μάνα της Κωνσταντοπούλου ως Αντιπροέδρος του ΕΣΡ κ. Λίνα Αλεξίου ελάμβανε παράνομα για χρόνια  επίδομα ανήλικου τέκνου, ενώ ο αδιάφθορος Ζορό της πολιτικής μας ζωής, κ. Βαρουφάκης ουδέποτε δήλωσε στον ΕΟΤ την ενοικίαση της εξοχικής του κατοικίας του στην Αίγινα προς 5000 ευρώ την εβδομάδα. Αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν την «ηθική ανωτερότητα» της «Πρώτης φοράς Αριστεράς», μόλις έξι μήνες από την ανάληψη της εξουσίας.
Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και ο άλλος μισός (Λαφαζάνης, Λαμπαβίτσας, Λεουτσάκος, Πετράκος, Κοδέλας, Χατζηλαμπρος,  κ.α) εργάζονταν για τη μετάβαση της χώρας στη δραχμή καταγγέλλοντας τους σαν αποστάτες οι μεν και ως συμβιβασμένους  οι δε, στη σκιά της παραίτησης του ανυπότακτου Κορωνάκη αφήνοντας αιχμές και στις δυο πλευρές, ενώ νωρίτερα ο Τσίπρας είχε δώσει εντολή στον Βαρουφάκη για την προώθηση του δεύτερου σχεδίου αδειάζοντας τον και εφαρμόζοντας το πρώτο φέρνοντας το σκληρότερο όλων μνημόνιο 3.
Στο τρελό χαμό επεμβαίνει και ο Μανώλης Γλέζος κατηγορώντας τον Τσίπρα ως υποταγμένο στους δανειστές συνεπικουρούμενος του Μίκη Θεοδωράκη με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό, περί εκμετάλλευσης του και ανειλικρίνειας εκ μέρους του, για να πάρει την απάντηση από το Μαξίμου για ελλιπή ενημέρωση των .
Και μέσα στο γενικότερο πολιτικό χάος η χώρα καταστρέφεται οικονομικά και απειλείται πολιτισμικά όταν καθημερινά εισβάλουν στη χωρά χιλιάδες μετανάστες ή πρόσφυγες, όπως πιστεύει η κυρία Τασία, χωρίς να μπαίνει στον κόπο να φιλοξενήσει ούτε έναν στην οικεία της προς ένδειξη φιλοξενίας και διεθνιστικής αλληλεγγύης, για να προσθέσω με νόημα τον τελευταίο στίχο του εν λόγω τραγουδιού…
«Έφαγε η Μαρούλα τον Μανώλη  από την Ρούλα που του άρεσε η Μίνα που του γνώρισε η Γωγώ, που τα είχε με τον Άρη πριν τα φτιάξει με την Μάρη που ίσως να την πήδηξα και γω»
Φώτα να οργανωθούμε σύντροφοι…….. που θέλετε και αυτοδυναμία!
ΑντώνηςΚρούστης
Fileleftheros1966.blogspot.com
The GOVERNOR. Tο πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολιτικό application
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.co.telia.thegovernor
https://itunes.apple.com/us/app/gr.co.telia.thegovernor/id892727794?mt=8
https://www.facebook.com/pages/The-Governor/14280103308040050 σχόλια:

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση