Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
 

Το 2012 οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ (Τσακαλώτος, Μιλιός, Δραγασάκης, Σταθάκης κ.α.) πήγαν στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους . Μετά από εμπεριστατωμένο έλεγχο  των δανείων του Ελληνικού Κράτους διαπίστωσαν ότι τα δανεικά διοχετεύτηκαν  στο λαό με τη μορφή παροχών.  (μισθοί ,συντάξεις, επιδοτήσεις, χορηγίες, διορισμοί, επιδόματα, κ.ο.κ ).
Η πραγματικότητα όμως διέψευσε πανηγυρικά τους ισχυρισμούς τους, παρόλο τους ψεύτικους και παραπλανητικούς για τον λαό λεονταρισμούς ,περί επαχθές χρέους και άρνηση πληρωμών, όταν και αν θα αναλάμβαναν την εξουσία.
Τώρα όμως το όνειρο της εξουσίας- καθώς πλησιάζει- μάλλον γίνεται εφιάλτης και εν μέσω σκανδαλολογίας εμφανίστηκε ο οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ  Γ. Σταθάκης ,να προετοιμάζει την κοινή γνώμη ότι το επαχθές χρέος (μίζες, διαφθορά, προμήθειες κλπ) είναι μόνο 5%, το άλλο 95% το καρπωθήκαμε όλοι μαζί.
Όταν τα έγραφε στις εκθέσεις του το ΔΝΤ, ότι η διαφθορά αποτελεί ένα μικρό κομμάτι του 10% των δημοσίων δαπανών και το υπόλοιπο είναι τοκοχρεολύσια(20%) και μισθοί και συντάξεις (70%), δεν το άκουγε κανείς και όσοι το επισημαίναμε ήμασταν εκπρόσωποι των Διεθνών Τοκογλύφων. Έλεος !!!
Ας προσγειωθούμε λοιπόν όλοι στην πραγματικότητα και οι πολιτικοί ας πουν επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Αντώνης Κρούστης
Fileleftheros1966.blogspot.com4 σχόλια:

Konstantinos Floridis είπε...

Συμφωνώ.οι πολιτικοί ας πουν επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Konstantinos Floridis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Ib-3T8763SQ#t=205
Α. Παπαδόπουλος: Χωρίς εθνική συνοχή, η χώρα οδηγείται στα ερείπια
«Εάν δεν υπάρξει συναίνεση όλων όσων στηρίζουν πραγματικά τη μεταρρυθμιστική πορεία της χώρας, η Ελλάδα θα οδηγηθεί στα ερείπια»
Στέφανος Μάνος:"Κάθε τι πού σήμερα δίνεται υπέρ μιας τάξης είναι σε βάρος των άλλων.Χαρακτηριστικό αυτές τίς μέρες βγήκε τό Σ.τ.Ε καί είπε "δώστε τους 500 εκατομμύρια.Από εσάς θα τα βρούνε.Αποφάσισαν αυτοί δηλαδή οι δικαστές να δώσουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι στους ενστόλους.Μοιραία λοιπόν θα μειωθεί τό κομμάτι των υπολοίπων"

Meyer Loan είπε...

Καλημέρα !!! Μήπως χρειάζεστε ένα δωρεάν επιχειρηματικό δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις; Αποκτήστε ένα δωρεάν άμεσων επιχειρηματικών δανείων χωρίς εξασφαλίσεις. Έχετε την άδεια να ζητούν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό σε κάθε νόμισμα. Τα πάντα είναι δωρεάν και ασφαλής. Είναι γρήγορο και εύκολο να επιτευχθεί. Κάθε ένας σε όλο τον κόσμο μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτό το δάνειο.
Διευκόλυνση Τύπος - Επιχειρηματικό Δάνειο. Επιτόκιο - Χαμηλή. Κεφάλαιο και τους τόκους αποπληρωμής - έγκριση Monthly.Quick, Όχι Εγγυητή, δεν έχει εγγύηση, γρήγορα και εύκολα και 100% αξιόπιστη
Απλά Επικοινωνία: ntploanservices@gmail.com

Isabelle dubois είπε...

γεια σας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας υπενθυμίσω ότι απολάμβανα ένα σοβαρό δάνειο με πιστωτικό δανειστή που έχει χορηγήσει € 10.000.000 για να αναβιώσει και να χρηματοδοτήσει
της εταιρείας. Για να επικοινωνήσετε μαζί του γράψτε το

Email: davidsovi125@gmail.com

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση