Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

 
Σύμφωνα με το NBC,  ο Robert Windrem αποκαλύπτει ,από συνεντεύξεις αντιφρονούντων και φυγάδων από τα Βορειοκορεατικά GOULAG σοβιετικού τύπου, ότι σ’αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης διαβιούν 200.000 άνθρωπου για «πολιτικά εγκλήματα»
Ο  Antony Barnett Sunday (Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2004
The Observer) άρθρο του αναφέρει ότι «χιλιάδες πεθαίνουν κάθε χρόνο και οι φύλακες πατούν στους λαιμούς των γεννημένων μωρών από τους φυλακισμένους, για να τα σκοτώσουν.»

viewerΣτο στρατοπεδο camp 22 (το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία)  λειτουργούν και ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ!!
Ο Kwon Hyuk, προϊστάμενος της διαχείρισης στο στρατόπεδο 22, αποκαλύπτει την ύπαρξη θαλάμων αερίων  όπου πραγματοποιούνται φρικιαστικά χημικά πειράματα σε ανθρώπινα όντα.
Παρατήρησα λέει έξω από ένα θάλαμο από γυαλί σφραγισμένο αεροστεγώς  «μια ολόκληρη οικογένεια να δοκιμάζεται σε ασφυκτικό αέριο και να πεθαίνει μέσα στο θάλαμο αερίου” είπε. “Οι γονείς,ο γιος και η κόρη. Οι γονείς έκαναν εμετό και πέθαιναν, αλλά μέχρι την έσχατη στιγμή προσπαθούσαν να σώσουν τα παιδιά κάνοντας  στόμα προς στόμα αναπνοές.»
Η Soon Ok-lee, η οποία φυλακίστηκε για επτά έτη, αποκαλυπτει « Ένας ανώτερος υπάλληλος με διέταξε να επιλέξω 50 υγιείς γυναίκες φυλακισμένες,” είπε. “Ενας από τους φρουρούς μου έδωσε ένα καλάθι γεμάτο ενυδατωμένο λάχανο, μου είπε μην το φάω αλλά να το δώσω στις 50 γυναίκες. Τους έδωσα και άκουσα μια κραυγή από εκείνες που το είχαν φάει. Ούρλιαζαν και έκαναν επι τόπου εμετούς με αίμα. Όλες που έφαγαν τα φύλλα λάχανων άρχισαν βίαια να ξερνάνε αίμα και να ουρλιάζουν απο πόνο. Ήταν κόλαση. Σε λιγότερο από 20 λεπτά ήταν νεκρές.»
Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ένα  μεγάλο κομμάτι είναι χριστιανοί . Ο δικτάτορας Kim Jong-il υποστήριζεviewer1
«ότι ο χριστιανισμος είναι μια από τις μέγιστες απειλές στην εξουσία του. Σύμφωνα με το δικτάτορα, όχι μόνο ένας πιθανός αντιφρονών συλλαμβάνεται αλλά και τρεις γενεές της οικογένειάς του φυλακίζονται, για να “ξεριζώσουν” το κακό αίμα και σπόρο της συμφοράς.»
Η Βόρειος Κορέα έχει τεράστιο πρόβλημα παραγωγής βασικών ειδών και γι’αυτό χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία και η ΗΠΑ στέλνουν κάθε τόσο επισιτιστική βοήθεια. Η κυβέρνηση της Β. Κορέας επέτρεψε παράλληλα με τις κολεκτίβες και  την ιδιωτική παραγωγή (ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ)από του αγρότες σε μια απέλπιδα προσπάθεια τόνωσης της παραγωγής. Εκεί όμως παρατηρήθηκε πώληση ανθρωπίνου κρέατος.
Αιτήματα  του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφοδότησης των Ηνωμένων Εθνών (WFP) για να επιτραπεί η πρόσβαση στις “αγορές των αγροτών”, όπου λέγεται ότι πωλείται ανθρώπινο κρέας, έχουν απορριφθεί απο την Pyongyang, με το πρόσχημα “λόγους ασφάλειας”. Διάταγμα αναφέρει ότι «Οποιοσδήποτε συλληφθεί ενώ εμπορεύεται ανθρώπινο κρέας έρχεται αντιμέτωπος με εκτέλεση», αλλά σε μια έκθεση που συντάχθηκε από το Ταμείο Βοήθειας Βόρειων-Κορεατικών Προσφύγων (NKRAF), ένας πρόσφυγας είπε: “Τα κομμάτια του” ειδικού “κρέατος επιδεικνύονται σε χαλιά αχύρου και είναι προς πώληση. Οι άνθρωποι ξέρουν απο που προήλθαν αυτά, αλλά δεν μιλούν γι’ αυτό.”
Εάν μια κηδεία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας και ο ενταφιασμός γίνεται αργά το απόγευμα, ο τάφος μπορεί να ανοιχτεί και το σώμα να κλαπεί πριν από το πρωί,” είπε ένας πρόσφυγας.
Πώς διανέμεται η επισιτιστική βοήθεια στην χώρα της αταξικής κοινωνίας; Ανάλογα την ταξινόμηση  “Πιστός στο καθεστώς”, “Oυδέτερος στο καθεστώς”, και “Εχθρικός στο καθεστώς”
Ο Ted Yamamori απο τον οργανισμο «Τρόφιμα για τους Πεινασμένους» λέει: Κατ’ εκτίμηση 5.000.000 άνθρωποι από έναν συνολικό πληθυσμό 24 εκατομμυρίων είναι υποσιτιζόμενοι στη βόρεια Κορέα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται 800.000 παιδιά. Τα Ηνωμένα Έθνη λένε ότι 80.000 παιδιά είναι στο χείλος της λιμοκτονίας. Το μέσο καθημερινό δελτίο τροφίμων είναι περίπου 600 θερμίδες δηλαδή το ένα τέταρτο αυτού που το σώμα χρειάζεται για να λειτουργήσει και να διατηρηθεί. Φτάνουν στο σημείο να τρώνε ποντίκια ενώ αναφέρονται ακόμα και περιστατικά ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ !
Στις 28/1/2013, ναι καλα διαβασατε 2013 ,αναδημοσιεύτηκαν από την Asia Press, πληροφορίες για κρούσματα κανιβαλισμού στη Βόρεια Κορέα από τους «Sunday Times» στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον περασμένο Μάιο ένας πατέρας εκτελέστηκε καθώς σκότωσε τα δύο παιδιά του και προσπάθησε να τα φάει. Ο πατέρας σκότωσε αρχικά τη μεγαλύτερη κόρη και επειδή τον είδε ο γιος του τον σκότωσε και αυτόν, ενώ όταν επέστρεψε η γυναίκα του της προσέφερε κρέας. Η γυναίκα γνωρίζοντας την οικονομική τους κατάσταση κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε τις σορούς των παιδιών.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό, σύμφωνα με την Asia Press, η οποία υποστηρίζει πως ένας ακόμη άνδρας ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του για να τραφεί, ενώ ένας ακόμα έβρασε το παιδί του.
Τον περασμένο Μάιο, στην κοινότητα Χαεγιού, καταδικάστηκε σε θάνατο ένας άνδρας που είχε σκοτώσει 11 άτομα, τεμάχισε τα πτώματα και πούλησε το κρέας για χοιρινό.
Ο λιμός που πλήττει αρκετές επαρχίες της χώρας έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 10.000 άτομα, ενώ εκφράζονται φόβοι για διάδοση του κανιβαλισμού στην περιοχή.
Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στο τελευταίο βασίλειο του Κομμουνισμού επι της γης. Φανταστείτε τι θα μάθουμε όταν θα καταρρεύσει κι αυτό. Η πλάκα είναι ότι εδώ οι δικοί μας κομμουνιστές  είναι τα πιο αγύριστα κεφάλια της ανθρωπότητας και ενώ γίνονται όλα αυτά αυτοί  δημοσιεύουν άρθρα υπέρ της  χώρας που την  πολεμά ο διεθνής Ιμπεριαλισμός.
Ευτυχώς ηττηθήκατε σύντροφοι!!!

2 σχόλια:

pav είπε...

η βορεια κορεα, ενα συγχρονο φιλελευθερο υποδειγμα
http://eplatanos.wordpress.com/2013/03/24/%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5/

Στέφανος είπε...

Μπουρδολογίες αχυράνθρωπων

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση