Τρίτη, 8 Μαΐου 2012


Αναμφισβήτητα ο κ.Τσίπρας είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών. Ηγήθηκε με επιτυχία, όπως φάνηκε, ενός αντί-μνημονιακού αγώνα. Έφερε λοιπόν την Αριστερά να συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά στην ιστορία της.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί από μόνο του περισσότερες ευθύνες στην έκφραση του πολιτικού λόγου και στην εφαρμογή των πολιτικών πρακτικών.

Τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα του πρότειναν λοιπόν ότι θα αντεχόντουσαν (πολιτικά) τον σχηματισμό αριστερής κυβέρνησης με πρωθυπουργό ,γιατί όχι, τον ίδιο τον κ.Τσίπρα, ο όποιος την άλλη εβδομάδα θα μετέβαινε στο EYROGROUP να καταγγείλει το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.

Πολύ θα ήθελα να έβλεπα με πόση ευκολία θα διαπραγματευόταν ο κ.Τσίπρας την χρεοκοπία της χώρας και την είσοδο μας στη δραχμή. Γιατί άλλο να είσαι επαγγελματίας πολιτικός στην αντιπολίτευση και να σχολιάζεις την επικαιρότητα και άλλο να αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες ο Γλέζος ,ο Στρατούλης, ο Λαφαζάνης, ο Παπαδημούλης , και άλλοι πολιτικοί γίγαντες, για λογαριασμό την επιβίωση των ελλήνων εκλογέων.

Θεωρώ ότι η Αριστερά μετά την μέρα των εκλογών αναγκάζεται να αναλάβει ευθύνες ,χωρίς δυστυχώς να έχει ενηλικιωθεί .

0 σχόλια:

Blog Archive

Συνολικές προβολές σελίδας

Άρθρογραφία χρονικά

Ιστοσελίδα του Αντώνη Κρούστη. Από το Blogger.

Άρθρογραφία κατά ετικέτα

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Γνωμικά

Πρωτοσέλιδα

Τροφή για γνώση